Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ MVP της 4ης αγωνιστικής στην Euroleague

Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ MVP της 4ης αγωνιστικής στην Euroleague

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ MVP της 4ης αγωνιστικής στην Euroleague
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ματίας Λεσορ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για την 4η αγωνιστική της Euroleague μετά και την εμφάνισή του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε το ρεκόρ του στο 4-0 μετά και τη νίκη του επί της Φενέρμπαχτσε στο «Telekom Center Athens» με 92-74.

Πρωταγωνιστής των «πρασίνων» ήταν ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος στα 23:08 που αγωνίστηκε είχε «γεμάτη» εμφάνιση με 19 πόντους (6/9 δίποντα, 7/10 βολές), 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος!

Αποτέλεσμα; Να συγκεντρώσει 30 βαθμούς στο PIR, τους περισσότερους από οποιονδήποτε άλλον παίκτη κατά τη διάρκεια της 4ης αγωνιστικής και να αναδειχθεί σε πολυτιμότερο παίκτη.

Δεύτερος ήταν ο Γουέντελ Μουρ, ο οποίος είχε με 28 μονάδες στο PIR οδηγώντας την Βίρτους Μπολόνια στη νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου με 87-94.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.