Η Cool Euroleague είχε... Γκάλη! (vid)

Gazzetta team
Η Cool Euroleague είχε... Γκάλη! (vid)
H Euroleague Basketball παρουσίασε το νέο project της, την εκπομπή Cool Euroleague, με απολαυστικές συνεντεύξεις, παρασκήνια, χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερους διαγωνισμούς με τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης!

H κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθούν συναρπαστικά παιχνίδια κάθε εβδομάδα κι ανεβάζοντας το επίπεδο του ανταγωνισμού με το νέο σύστημα διεξαγωγής που καθιέρωσε το «όλοι εναντίον όλων» σε έναν μαραθώνιο 30 αγωνιστικών.

Παράλληλα η Euroleague Basketball και το 7DAYS προωθούν ένα ιδιαίτερο κι απολαυστικό project που παρουσιάζει τη χιουμοριστική πλευρά της διοργάνωσης! Ο Bob B «Slam» Dunkin' και ο Django «Double Dribble» Trtich φιλοξενούν κάθε εβδομάδα έναν πρωταγωνιστή της διοργάνωσης, παρουσιάζοντας την αστεία πλευρά του τουρνουά.

Η αρχή έγινε με τον Ιταλό φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, Τζίτζι Ντατόμε, ο οποίος αποκάλυψε το παρασκήνιο για το κούρεμα μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό. «Αν θυμάμαι καλά, ήταν Δεκέμβρης. Δεν παίζαμε πολύ καλά και η κατάκτηση της Euroleague ήταν ένα μακρινό... όνειρο. Ο Πέρο με προκάλεσε να βάλουμε ένα στοίχημα. Αν τελικά κερδίζαμε τον τίτλο, θα έκοβα τα μαλλιά μου. Πίστευα ότι θα το είχε ξεχάσει όμως, δυστυχώς, για μένα το θυμόταν. Τιμώ πάντα τον λόγο μου κι έτσι τον άφησα να με κουρέψει».

Μάλιστα στις αρχές της εκπομπής, ο ένας εκ των παρουσιαστών αναφέρθηκε στον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, τον Τόκο Σενγκέλια και τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, εξηγώντας πως φέρνουν περισσότερο σε χιπστεράδες! «Δεν είναι αυτό το μπάσκετ που γνωρίσαμε! Το μπάσκετ των γονιών μας ήταν το μουστάκι του Τκατσένκο, το μαλλί το Ντράζεν Πέτροβιτς, το δασύτριχο στήθος το Νίκου Γκάλη ή όπως τον αποκαλούν, ο Έλληνας Γούλβεριν». Προσδεθείτε και καλή απόλαυση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.