Ταλαιπωρία λόγω... καταιγίδας για τον Ολυμπιακό

Ταλαιπωρία λόγω... καταιγίδας για τον Ολυμπιακό

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ταλαιπωρία λόγω... καταιγίδας για τον Ολυμπιακό
Επεισοδιακή είναι η επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από την Βιτόρια, καθώς το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στην Αθήνα λόγω καταιγίδας με αποτέλεσμα να βρεθεί στο Ηράκλειο!

Με καθυστέρηση θα επιστρέψει στη βάση της η αποστολή του Ολυμπιακού μετά την βαριά ήττα από την Μπασκόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν προγραμματισμένο να φτάσουν στην Αθήνα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ωστόσο η κακοκαιρία που επικρατεί όλο το βράδυ στην πρωτεύουσα δεν επέτρεψε στο αεροσκάφος να προσγειωθεί.

Συγκεκριμένα, όταν η αποστολής του Ολυμπιακού βρέθηκε πάνω από το «Ελ. Βενιζέλος», είχε ξεσπάσει καταιγίδα και ο πιλότος δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροσκάφος. Έτσι, πάρθηκε η απόφαση αυτό να αναχωρήσει για το Ηράκλειο της Κρήτης. Εκεί προσγειώθηκε κανονικά στις 5 τα ξημερώματα και η αποστολή του Ολυμπιακού τελικά έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 6:20 το πρωί του Σαββάτου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.