Χωρίς Πρίντεζη, Παπανικολάου και ΜακΛιν με Ζάλγκιρις

Χωρίς Πρίντεζη, Παπανικολάου και ΜακΛιν με Ζάλγκιρις
O Γιάννης Σφαιρόπουλος επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Ζάλγκιρις Κάουνας (6/4, 19:00) χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Τζαμέλ ΜακΛιν.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη regular season της Euroleague κόντρα στη Ζάλγκιρις (6/4, 19:00) και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα playoffs ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Τζαμέλ ΜακΛιν για το ματς με τους Λιθουανούς.

«Αναφορικά με τους τραυματισμούς, ειλικρινά είναι μια εβδομάδα που δεν πήγε καλά από πλευράς προετοιμασίας. Δεν είχαμε όλη την ομάδα στις προπονήσεις. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είναι εκτός. Ο Τιλί ακόμα δεν έχει προπονηθεί, δεν ξέρουμε αν θα παίξει. Ο Μιλουτίνοφ έκανε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης, ο ΜακΛίν δεν θα παίξει, είχε δυο μέρες 40 πυρετό. Τα προβλήματα είναι μεγάλα. Αυτοί που θα μείνουμε θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.