Πασκουάλ: «Φανταστικό νέο η επιστροφή του Γιουλ»! (vid)

Πασκουάλ: «Φανταστικό νέο η επιστροφή του Γιουλ»! (vid)
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στην ισπανική τηλεόραση για την επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ και δήλωσε χαρούμενος για το comeback του Ισπανού γκαρντ.

Ο Σέρχιο Γιουλ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από οκτώ μήνες και θα κάνει το ντεμπούτο του στο Game 3 της προημιτελικής σειράς με τον Παναθηναϊκό στο WiZink Center (25/4, 19:45).

Από την πλευρά του, ο Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Movistar ενόψει των αναμετρήσεων με τη Ρεάλ και παραδέχτηκε ότι η «Βασίλισσα» μπορεί πλέον να υπολογίζει σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Σέρχιο Γιουλ επέστρεψε και θα παίξει! Είναι ένα φανταστικό νέο και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος γι' αυτό. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, αν όχι ο καλύτερος σε ό,τι αφορά την επιρροή του στην ομάδα. Είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουμε περισσότερες δυσκολίες από τη στιγμή που η Ρεάλ έχει πλέον στη διάθεσή της έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.