Euroleague: Ένα δεκαήμερο γεμάτο συναντήσεις

Euroleague: Ένα δεκαήμερο γεμάτο συναντήσεις
Τηλεδιασκέψεις με προπονητές, διαιτητές, εμπορικούς διευθυντές και ιατρούς συμπεριλαμβάνουν οι πρώτες μέρες του Ιουλίου για την Euroleague.

Κάθε καλοκαίρι η Euroleague διοργανώνει συναντήσεις με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της διοργάνωσης και των συνθηκών.

Ο κορονοϊός δεν επιτρέπει τα ταξίδια στην Βαρκελώνη όπου είναι τα γραφεία της διοργανώτριας Αρχής, ωστόσο θα υπάρξουν αρκετές τηλεδιασκέψεις.

Οι διοργανωτές θα συναντηθούν με τους εμπορικούς διευθυντές των ομάδων, με τους υπεύθυνους επικοινωνίας, με τους ιατρούς και φυσικά με τους προπονητές και τους διαιτητές.

Η καινοτομία σε σχέση με τα περασμένα χρόνια είναι η τηλεδιάσκεψη των ιατρών.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τηλεδιάσκεψη με εμπορικούς διευθυντές (01/07)

Τηλεδιάσκεψη με τμήμα εισιτηρίων (02/07)

Τηλεδιάσκεψη με υπεύθυνους επικοινωνίας (02/07)

Τηλεδιάσκεψη με ιατρούς ομάδων (03/07)

Τηλεδιάσκεψη με τους προπονητές (06/07)

Τηλεδιάσκεψη με προπονητές και διαιτητές (07&08/07)

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.