Ολυμπιακός: Ξεκούραση μετά το 2/2
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκας είχαν ρεπό σήμερα και από αύριο (12/12) πιάνουν δουλειά ενόψει Βαλένθια.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό στους παίκτες του ώστε να ξεκουραστούν από τα δύο παιχνίδια που έδωσαν σε διάστημα τριών ημερών και από τα ταξίδια που έκαναν.
Από αύριο θα ξεκινήσει η δουλειά για την ερχόμενη «διαβολοβδομάδα» και το ευχάριστο είναι πως όλοι οι παίκτες είναι υγιείς.
Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται την Βαλένθια (16/12) και την Ρεάλ Μαδρίτης (18/12).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.