Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Νίκη και.... καλά Χριστούγεννα!

Πολλοί είναι οι λόγοι που ο Ολυμπιακός χρειάζεται την νίκη στην Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:45, NS2) και οι «ερυθρόλευκοι» συμπληρώνουν 500 ματς στην διοργάνωση.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά από μια κακή εβδομάδα στο ΣΕΦ, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να ρεφάρει μία από τις ήττες της περασμένης εβδομάδας. Τ
α προβλήματα δεν λείπουν, αφού ο Γιώργος Πρίντεζης έμεινε στην Αθήνα και συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του. Οι υπόλοιποι γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του αγώνα, ο Σλούκας επιστρέφει στο γήπεδο που πέρασε τα τελευταία 5 χρόνια και άπαντες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα.
Απέναντι τους η Φενέρμπαχτσε των πολλών προβλημάτων. Οι Τούρκοι κάνουν τραγική σεζόν, έχουν 7 ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια και όχι μόνο αυτό, αλλά παίζουν κακό μπάσκετ. Ο Βέσελι επιστρέφει και αυτό είναι θετικό για εκείνους, αλλά τα δείγματα από όλη την σεζόν δεν είναι καλά.
Οι Τούρκοι ψάχνουν ένα παιχνίδι αντίδρασης και αυτό δεν πρέπει να είναι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
pod999
Σημερα κομβικης σημασιας παιχνιδι . Το φοβαμαι οπως και το επομενο . Για 2 πραγματα και η φενερ αλλα και χιμκι θελουν να ανακαμψουν απο τις σερι ήττες . Αν χασουμε και τα 2 ματς δεν θα μπουμε 8αδα θεωρω γιατι μετα θα πρεπει να κυνηγησεις διπλα σε εδρες απο ομαδες που εχασες στο σπιτι σου και ακομη να διασφαλίσεις την εδρα σου . Αν χασουμε απο φενερ και χιμκι θα πρεπει να κοιταξουμε για διπλα σε εδρες οπως της ζαλγκιρις ,μπασκονια ,βαλενθια , εφες ,ρεαλ . Σε καποιες απο αυτες τις εδρες.
KOUZMAN7
Έβλεπα χθες το Μακάμπι Παναθηναϊκός και χαζευα με αυτά που έκανε ο Νεντοβιτς. Προσπάθησα να θυμηθώ την τελευταία φορά που ειχαμε ενα τετοιον σκόρερ στην ομαδα μας και το μυαλο μου πήγε στον ...Πασπαλι. Δεν ξερω με ποσο υπογραψε ο Νεντοβιτς αλλα αναρωτιέμαι εμεις γιατί δεν ασχοληθηκαμε? Ή γιατι δεν ασχολούμαστε με τέτοιου είδους παίκτες ρε αδερφέ. Σήμερα πιστεύω οτι θα χασουμε αλλα ευχομαι να διαψευστω πανηγυρικά. Επίσης οταν δηλώνει καποιος οτι ειναι ενας απλος στρατιωτης θα πρέπει και να το εννοεί κιόλας αλλιώς να μην το λέει καθόλου.
clutch 7
Δυο παικτες, ο δικος σου κι ο δικος μου. Ετσι αρχισε η ιστορια του τελους σου.
KOUZMAN7
Άσχετο, Ολυμπιακός ειμαι. Αλλά οχι κολλημενος ακομα στο 2013. Εσυ αμα θες μεινε εκει εγω βλεπω το σήμερα και το μέλλον.
Alexis Mandylas
Ο Νεντοβιτς ειναι παικταρας αλλα αυτο το στυλ παιχνιδιου του Παο (ο οποιος εχασε να σου θυμισω) δεν θα ταιριαζε πιστευω στον Ολυμπιακο του Μπαρτζωκα ..
KOUZMAN7
Έχασε ναι άλλωστε η νικη ειναι ομαδικη δουλεια παντα, αλλα αυτό δεν αναιρει το οτι ειναι δεινος σκόρερ. Δεν ειμαι στο μυαλό του Μπαρτζωκα και του καθε Μπαρτζώκα αλλα ενας τετοιος παίκτης γνώμη μου πάντα ειναι ότι μας λείπει.
Panagiotis Kyriakou
2 ευκολα διπλα με φενερ και χιμκι, αν δεν μπορει να τα παρει δυσκολα οκταδα...
Redblk
Για να είμαστε ρεαλιστες δύσκολο να περασουμε με βάση επιστροφη Ντε κολο Βεσελι και Γκουντουριτς Θα δούμε αν κάνουμε εμφάνιση αλλα εκτός έδρας που συνηθιζουμε
dinos78
Ο Ολυμπιακός αν συνεχίσει να μπαίνει χαλαρός στις πρώτες δύο περιόδους θα χάσει σίγουρα. Η Φενέρ δεν έχει περιθώρια για ήττα.
odoneroom
Αν ελεγε κανεις στην offseason οτι το διπλο στη φενερ ειναι must θα τον κοιταζες καλα καλα. Μετα τις χθεσινες νικες εφες μακαμπι και ακομη περισσοτερο αν αποψε κερδισει και η ζαλγκιρις θα κανει τα πραγματα δυσκολα. Το προγραμμα προσεχως φαινεται βατο αλλα ειναι πολυ πονηρο. Χρειαζονται 3 στις 3 νικες στα επομενα παιχνιδια. Αν κανει εστω 1 ηττα σε πολη ή μοσχα και μετα εντος με μπαγερν θα ειναι πολυ κακη ηττα Εκρεμμει βεβαια το παιχνιδι στο αστρομπαλ αλλα βλεποντας το καλενταρι παιζουμε με βιλερμπαν στα μεσα του μηνα 2 παιχνιδια σε 5 μερες πολυ δυσκολο να κανουμε 2 σερι νικες αρα εκει ερχεται σιγουρα 1 εκτος προγραμματος ηττα Η φενερ ειναι σε τραγικη κατασταση αλλα ψαχνει αντιδραση και θα πουλησει ακριβα. Πρεπει να ειναι ολοι απολυτα προσηλωμενοι αποψε