Μιλουτίνοφ: Έκανε ρεκόρ στην ιστορία της EuroLeague με τα 16 επιθετικά ριμπάουντ!

Gazzetta team
Μιλουτίνοφ: Έκανε ρεκόρ στην ιστορία της EuroLeague με τα 16 επιθετικά ριμπάουντ!
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έγραψε ιστορία στο Μιλάνο καθώς έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ στην ιστορία της EuroLeague!

Ο Σέρβος σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας «κατέβασε» 16 επιθετικά ριμπάουντ και «διέλυσε» το ρεκόρ των 11 επιθετικών ριμπάουντ το οποίο μοιράζονταν τρεις διαφορετικοί παίκτες.

Ο πρώτος που το πέτυχε ήταν ο (και άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ) Κουάντρε Λόλις τη σεζόν 2001-02 ως παίκτης της Ούλκερ, ακολούθησε ο Γκρεγκόρ Φούτσκα της σεζόν 2004-05 ως παίκτης Μπαρτσελόνα, ενώ τελευταίος που είχε πάρει 11 επιθετικά ριμπάουντ σε ένα ματς ήταν ο Τράβις Ουάτσον την σεζόν 2005-06 ως παίκτης της Κλιμάμιο Μπολόνια.

Επιπλέον ο Μιλουτίνοφ έκανε και προσωπικό του ρεκόρ στα ριμπάουντ με τα 19 που μάζεψε, αφήνοντας πίσω το πρώην (πια) career high του, που ήταν τα 18 «σκουπίδια» σε ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού τον Απρίλιο του 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.