«Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Πάργκο» (pic)

«Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Πάργκο» (pic)

Gazzetta team
«Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Πάργκο» (pic)
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Τζέρεμι Πάργκο αν και δεν υπάρχει επιβεβαίωση από πλευράς των «πρασίνων».

Ο 34χρονος Αμερικανός είχε υπάρξει παίκτης του Όντεντ Κάτας στην Χάποελ Γκιλμπόα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Τζέρεμι Πάργκο έχει αγωνιστεί επίσης σε Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βενέτσια, έχει περάσει από το ΝΒΑ (Γκρίζλις, Καβαλίερς, Σίξερς, Ουόριορς), ενώ έχει αγωνιστεί και στην G-League.

Στο ΝΒΑ μετράει 86 ματς με 4,8 πόντους και 1,8 ασίστ, ενώ στην EuroLeague έχει 87 παιχνίδια στην καριέρα του με 9,8 πόντους, 3,5 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάτι από πλευράς των «πρασίνων» που να επιβεβαιώνει την εν λόγω είδηση. Παρά μόνο ότι έχει προταθεί..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.