Λαρεντζάκης: «Θέλω να αποδεικνύω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ»

Λαρεντζάκης: «Θέλω να αποδεικνύω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ»

Gazzetta team
Λαρεντζάκης: «Θέλω να αποδεικνύω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν από τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε και όπως είπε στόχος είναι πάντα οι νίκες, ακόμη κι αν δεν υπάρχει σκοπιμότητα.

Ο Έλληνας γκαρντ των «ερυθρολεύκων» αγωνίστηκε κάτι λιγότερο από 12 λεπτά και είχε 9 πόντους με 0/1 δίποντο, 3/5 τρίποντα, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Τι είπε μετά το τέλος του ματς με τη Φενέρ; «Προσπαθούμε να αλλάξουμε την κακή μας εκκίνηση. Έπρεπε να το βρούμε καιρό πριν, αλλά και πάλι πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Έχουμε μάθει να παίζουμε χωρίς τον Παπανικολάου. Σε κάθε ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα και πρέπει να είμαστε εκεί και να παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα» ενώ για το ματς, σχολίασε:

«Δεν τα παρατήσαμε. Η Φενέρ είναι πολύ καλή ομάδα και έφτασε στη νίκη» ενώ όσον αφορά την προσωπική του απόδοση, είπε στην κάμερα της Nova: «Θέλω να παίζω και να αποδεικνύω πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Πάντα δίνω το 100% όπου και όταν παίζω. Προσπαθώ να βοηθώ όπως μπορώ. Δεν ξεχωρίζω αντιπάλους και δεν φοβάμαι κανέναν. Ακόμη και όταν δεν έχουμε κάποιο στόχο πρέπει να παίζουμε για τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 71-76: Λάθη οι μεν, αιφνιδιασμούς οι δε (vid)

Μπαρτζώκας: «Έχουμε τουλάχιστον τρεις ξένους για του χρόνου» (vid)

Η κατάταξη της EuroLeague: Παρέμεινε 12ος ο Ολυμπιακός, εξανεμίστηκαν όλες οι ελπίδες

Άλλη μια μέρα δίχως σκοπό...

Κοκόσκοφ: «Όσο νικούσαμε άλλαζε και η ψυχολογία μας, να συνεχίσουμε έτσι»

Λαρεντζάκης: «Θέλω να αποδεικνύω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.