Παναθηναϊκός: Να τελειώσει το αρνητικό σερί με Αρμάνι

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Να τελειώσει το αρνητικό σερί με Αρμάνι
O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ και ψάχνει νίκη (21:00) για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague.

Η... διαβολοβδομάδα της Euroleague τελειώνει στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Οι πράσινοι κοντράρονται εντός έδρας με την Αρμάνι (21:00) και ψάχνουν τρόπο να πάρουν θετικό αποτέλεσμα μετά από 3 σερί ήττες που έχουν στη διοργάνωση.

Από την άλλη η ομάδα του Μεσίνα έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα playoffs. Το τριφύλλι βρίσκεται στην 16η θέση με ρεκορ 10-20, ενώ οι Ιταλοί είναι στο 20-12 και στην 4η θέση.

Για την ελληνική ομάδα εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον Κάτας να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει.

Η Αρμάνι είναι 5η επίθεση της διοργάνωσης με 80.8 πόντους μέσο όρο, ενώ ο Παναθηναϊκός σημειωνει 79.2. Οι Ιταλοί αποτελούν κορυφαία ομάδα της Euroleague στα τρίποντα με 41.9%, ενώ το τριφύλλι βρίσκεται στην 17η θέση με 34.9%.

Από την πλευρά του ο Μπεν Μπέντιλ μιλώντας για το παιχνίδι με την Αρμάνι ξεκαθάρισε ότι υπάρχει κίνητρο στις τάξεις των παικτών της ομάδας.

Ο Μεσίνα ανέφερε πως η ομάδα του απόλαυσε την πρόκρισή στα playoffs της EuroLeague, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για να πανηγυρίσει περισσότερο.

Τέλος ο Μορασκίνι πρόσθεσε πως οι πράσινοι έχουν την ποιότητα να δημιουργήσουν προβλήματα στην ιταλική ομάδα.

Διαβάστε ακόμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.