Λαντέιλ: «Η Ευρώπη μου άφησε άσχημη γεύση»
Ο Τζοκ Λοντέιλ αποχώρησε μεσούσης της περσινής σεζόν από την Ζαλγκίρις με σκοπό αν βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Δεν το κατάφερε και κατέληξε στην Αυστραλία στην οποία αγωνίζεται.
Ο Ολυμπιακός έχει στην λίστα του τον Λαντέιλ, ωστόσο με τις δηλώσεις που έκανε στο ESPN δύσκολα θα αγωνιστεί στην Euroleague.
Ο Λαντέιλ είπε πως, «Έχω μια πικρή γεύση στο στόμα μου. Εκνευρίστηκα με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και πόσο περιπλέχθηκαν. Πράγματα πέραν από τον έλεγχό μου, βασισμένα σε συμβουλές από ανθρώπους που θα έπρεπε να δώσουν τις σωστές συμβουλές, επηρέασαν την καριέρα μου. Τι άλλο μπορώ να κάνω»;
Τα παράπονα του Αυστραλού έχουν να κάνουν κυρίως με το υψηλό buy out που είχε το συμβόλαιό του με την Ζαλγκίρις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.