EuroLeague: Απίθανο ξέσπασμα από τους speakers στην ανατροπή της Ρεάλ! (vid)

EuroLeague: Απίθανο ξέσπασμα από τους speakers στην ανατροπή της Ρεάλ! (vid)
Η Ρεάλ θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague που επιστρέφει από το εις βάρος της 0-2 και η νέα ανατροπή στο Game 4 με της Εφές ξεσήκωσε τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την αναμέτρηση για το DAZΝ!

Ήταν μια ιδιαίτερη σεζόν η φετινή για τους «blancos» του Πάμπλο Λάσο που… γονάτισαν από τις αποχωρήσεις και τους μαζεμένους τραυματισμούς. Και αν τα πράγματα όσον αφορά τον Φακούντο Καμπάτσο ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα όσον αφορά την πρόθεσή του να αποχωρήσει στα μέσα της χρονιάς για το ΝΒΑ, εντούτοις, η συμφωνία του Γκάμπριελ Ντεκ με την Οκλαχόμα παραμονές της έναρξης των playoffs σόκαρε το οικοδόμημα του Λάσο, ο οποίος έχασε και τον Άντονι Ράντολφ με ρήξη αχίλλειου τένοντα στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η Ρεάλ παραδόθηκε αμαχητί στην Κωνσταντινούπολη ωστόσο κατάφερε να φέρει στα ίσα τη σειρά με δυο νίκες στο WiZink Center, έστω και αν ο Έντι Ταβάρες παραμένει εκτός δράσης λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς. Οι Μαδριλένοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 13 πόντους (59-72) στο 32:42, εντούτοις πέτυχαν νέα ανατροπή, επικρατώντας με 82-76 και πλέον όλα θα κριθούν στο Game 5 στις 4 Μαΐου. Ήταν τέτοια η ένταση του ματς που ξεσηκώθηκαν ακόμα οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν την αναμέτρηση για λογαριασμό της κορυφαίας πλατφόρμας αγώνων DAZN!

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο έπειτα από ένα τρίποντο του Αμπάλδε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Μία «Βασίλισσα» ξέρει πως να κάνει τον πόνο, δύναμη! (pics & vids)

Κάρολ... σαν το παλιό καλό κρασί όταν η Ρεάλ τον χρειάζεται! (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.