Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος αποκάλυψε συζήτηση που είχε με τον Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση στον τελικό(vid)

Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος αποκάλυψε συζήτηση που είχε με τον Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση στον τελικό(vid)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος με τη φανέλα του ολυμπιακού
Ο Παναγιώτης Ρέτσος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην τηλεόραση αποκάλυψε μία συζήτηση που είχε με τον ΓΙώργο Μπαρτζώκα, μετά την πρόκριση κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο του Conference League, επικρατώντας της Φιορεντίνα με 1-0 και έγραψε ιστορία έχοντας γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα όπου στο ποδόσφαιρο και σε επίπεδο ανδρών που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο.

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές σε αυτή την τεράστια νίκη της ομάδας του Πειραιά, ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA. Μεταξύ άλλων μάλιστα, ο Έλληνας αμυντικός αποκάλυψε μία στιχομυθία που είχε με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» στο τμήμα του μπάσκετ, Γιώργο Μπαρτζώκα, λίγο μετά την πρόκριση επί της Άστον Βίλα, μία μέρα μετά από μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα για τα Play Off της Euroleague.

«Μία μέρα πριν παίξουμε με την Άστον Βίλα μέσα στο Καραϊσκάκη, έπαιζε με τη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός, ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Είχαμε μαζευτεί τέσσερις Έλληνες, εγώ ο Τζολάκης, ο Μασούρας και ο Ντόη και ήταν σε πολλή ένταση το δωμάτιο.

Την επόμενη μέρα θυμάμαι όταν είχε έρθει ο κόουτς Μπαρτζώκας να χαιρετήσει τον κόουτς Μεντιλίμπαρ, θυμάμαι του είπα του κόουτς 'πω πω τι κάνατε χθες' και μου λέει 'εμείς τι κάναμε;'. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή αν και είμαστε σε τελείως διαφορετικό άθλημα, βλέπω ότι η ομάδα μπορεί να το ενώσει όλο αυτό.

Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα και εμείς να βλέπουμε το μπάσκετ, άμα αγαπάς αυτή την ομάδα, νομίζω χαίρεσαι εξίσου αν κερδίζει το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός που δεν κατάφερε να πάρει τη EuroLeague είναι δυσάρεστο».

@Photo credits: eurokinissi, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.