Τσους Ματέο, Ρεάλ Μαδρίτης: «Εξαντλητική χρονιά, χρειάζομαι περισσότερους παίκτες για μια σεζόν 90 αγώνων»

Τσους Ματέο, Ρεάλ Μαδρίτης: «Εξαντλητική χρονιά, χρειάζομαι περισσότερους παίκτες για μια σεζόν 90 αγώνων»

Newsroom
Ο Τσους Ματέο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Τσους Ματέο μετά την ήττα της Ρεάλ από την Μάλαγα προχώρησε σε δηλώσεις χαρακτηρίζοντας την επικείμενη σεζόν εξαντλητική ενώ πρόσθεσε πως χρειάζεται παραπάνω παίκτες για να ανταποκριθεί η ομάδα στις φετινές υποχρεώσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στον τελικό του Ισπανικού σούπερ καπ από την Μάλαγα, με την «βασίλισσα» να μην εμφανίζει το καλό της... πρόσωπο και τους «πρωταθλητές κόσμου» να επικρατούν με σχετική άνεση.

Στην συγκεκριμένη εμφάνιση αλλά και στην δύσκολη συνέχεια τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στην EuroLeague στάθηκε ο προπονητής της Ρεάλ, Τσους Ματέο, υποστηρίζοντας πως οι παίκτες δεν... φτάνουν για 90 αγώνες και πως είναι σημαντικό να υπάρχει μεγάλο ρόστερ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Μαδριλένοι να προχωρήσουν σε νέα μεταγραφή με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ.

«Οι σωματικές απαιτήσεις και το επίπεδο που αγωνιζόμαστε είναι εξαντλητικά και χρειάζομαι περισσότερους παίκτες για μία σεζόν 90 αγώνων. Πρέπει να δούμε πώς βελτιώνεται η ομάδα και τι χρειαζόμαστε. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αυτό, η ανησυχία μας είναι να βρούμε πού χρειαζόμαστε βελτίωση και σε ποια θέση να πάρουμε παίκτη».

«Πιθανότατα αυτό θα ισχύει όλη την σεζόν. Δεν βιαζόμαστε, αλλά είναι προφανές ότι είναι σημαντικό να έχεις μεγάλο ρόστερ για να βγάλεις 90 αγώνες σε δύο εξαιρετικά απαιτητικές διοργανώσεις».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.