Ρεάλ Μαδρίτης: Σπόντα του Μάριο Χεζόνια στον Τσους Ματέο μετά την ήττα από την Μπιλμπάο (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: Σπόντα του Μάριο Χεζόνια στον Τσους Ματέο μετά την ήττα από την Μπιλμπάο (vid)

Newsroom
hezonja
Τη δυσαρέσκειά του δημοσίως εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια για τη διαχείριση που έκανε ο Τσους Ματέο στην ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπιλμπάο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να να προβληματίζει με την απόδοσή της στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Μπιλμπάο.

Ο Μάριο Χεζόνια έκανε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης στην ισπανική τηλεόραση, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές εις βάρος τους Τσους Ματέο για τη διαχείριση που έκανε στους παίκτες του ο τεχνικός της «βασίλισσας».

«Θα πρέπει να ιδρώσουμε πολύ για να κερδίσουμε το οτιδήποτε φέτος. Ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα, αλλά μετά μας άλλαξε κι έτσι δεν μπορούμε να βρούμε ρυθμό μαζί με τους νέους παίκτες»

Αυτά ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Κροάτη φόργουορντ, με τον Ματέο να προσπαθεί εν συνεχεία να κατευνάσει τα πνεύματα με τα όσα δήλωσε με τη σειρά του κατόπιν της λήξης του αγώνα ως απάντηση στον παίκτη του:

 

«Αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, όπως πάντα, είναι να μείνουμε ενωμένοι. Κατανοώ ότι ήταν μια στιγμή σύγχυσης. Αυτά για τα οποία πρέπει να μιλήσουμε, θα τα πούμε ιδιωτικά. Δεν μας αρέσει να το κάνουμε on air, αν είναι να ασκήσουμε κριτική σε κάποιον».

@Photo credits: GLOMEX

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.