Λέικερς: «Αιχμαλωσία» από το πρώτο δωδεκάλεπτο

Λέικερς: «Αιχμαλωσία» από το πρώτο δωδεκάλεπτο

Λέικερς: «Αιχμαλωσία» από το πρώτο δωδεκάλεπτο
Μόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια τους, στην πρώτη περίοδο, οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν επί μέρους σκορ 81-34!

Αρκούν δώδεκα λεπτά αγώνα. Και οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν καθορίσει τη μοίρα τους. Τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά το All Star Game όσα αναφέρει το... ριζικό των πρωταθλητών του 2020 είναι μάλλον δυσοίωνα. Με το ρεκόρ τους στο 29-39, μάλλον έτσι είναι.

Ακόμη και η 9η θέση δεν είναι καπαρωμένο και η απουσία τους (με δεδομένο ότι 10 από τα 13 εναπομείναντα ματς είναι εκτός έδρας) από τη διαδικασία των playoffs και του play-in φαντάζει πλέον πιθανή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι στο πρώτο δωδεκάλεπτο. Μόνο στα δύο πιο πρόσφατα ματς, οι Λέικερς κυνηγούσαν από νωρίς. Σχεδόν απελπιστικά αβοήθητοι.

Κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 20-2 και 21-4, για να κλείσουν το δωδεκάλεπτο με 33-12!

 

Απέναντι στους Φίνιξ Σανς (η προηγούμενη ήττα τους) τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα: Στο τέλος της 1ης περιόδου το σκορ ήταν 48-22!

Κάπως έτσι, τα δύο τελευταία πρώτα δωδεκάλεπτα έχουν ένα απογοητευτικό επί μέρους σκορ της τάξεως του 81-34! Παράδοση δίχως όρους, δηλαδή...

Νικητές μόνο σε ένα δωδεκάλεπτο

Μόνο στα τελευταία πέντε ματς τους, οι Λέικερς ήταν μόνο σε ένα μπροστά στην 1η περίοδο (38-32), απέναντι στους υπό διάλυση Χιούστον Ρόκετς.

Κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς κυνηγούσαν με 31-22, ενώ απέναντι στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ήταν στην ισοπαλία (26-26).

Στην κατάταξη του ΝΒΑ, έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για να τερματίσουν στην 8η θέση (36-35 οι Κλίπερς), ωστόσο πλέον είναι μπροστά μόνο για μία νίκη από τους Πέλικανς (28-40) και μόλις τρεις νίκες από την απόλυτη καταστροφή (26-41 οι Μπλέιζερς, 26-43 οι Σπερς).

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα