Ατλάντα Χοκς: Το σόου των Γιανγκ, Μάρεϊ και Κόλινς στην Pro AM (vid)

Ατλάντα Χοκς: Το σόου των Γιανγκ, Μάρεϊ και Κόλινς στην Pro AM (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Ατλάντα Χοκς: Το σόου των Γιανγκ, Μάρεϊ και Κόλινς στην Pro AM (vid)

bet365

Τρέι Γιανγκ, Ντεζούντε Μάρεϊ και Τζον Κόλινς... ξεμούδιασαν σκοράροντας 103 πόντους αθροιστικά στην Pro AM, κάνοντας τους φίλους της Ατλάντα να ανυπομονούν.

Όχι έναν αλλά τρεις λόγους έχουν για να νιώθουν αισιόδοξοι οι φίλοι της Ατλάντα ενόψει της νέας σεζόν. Ο ερχομός του Ντεζούντε Μάρεϊ για να παίξει παρέα με τους Τρέι Γιανγκ και Τζον Κόλινς είναι αρκετός ώστε να ξεσηκώσει τους Χοκς, που θέλουν να επαναλάβουν -τουλάχιστον- όσα πέτυχαν το 2021, φτάνοντας ως τους τελικούς της περιφέρειας για να ηττηθούν από το Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το τρίο της Ατλάντα αγωνίστηκε στην Pro-Am για... ξεμούδιασμα και χάρισε αρκετά highlights, μαζί με την ανυπομονησία ενόψει της νέας σεζόν. Κόλινς και Γιανγκ άλλωστε πριν από λίγες ημέρες είχαν αγωνιστεί στην Drew League, μετά τους ΛεΜπρόν και Ντερόζαν. Ο Γιανγκ σκόραρε 37 μαζί με 13 ασίστ, ο Μάρεϊ 39 και ο Κόλινς άλλους 27, μαζί με 17 ριμπάουντ. Η αλήθεια είναι πως... συνεργάστηκαν άψογα!

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα