NBA: Νέα νίκη για τους Νάγκετς, «σβηστή» αποστολή για τους Κινγς (vid)

NBA: Νέα νίκη για τους Νάγκετς, «σβηστή» αποστολή για τους Κινγς (vid)

bet365

Οι Νάγκετς του παρολίγο τριπλού Γιόκιτς έβαλαν ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό τους απέναντι στους μαχητικούς Ράπτορς, ενώ οι Κινγκς πέρασαν εύκολα τους Πέλικανς.

Την 9η νίκη τους στα τελευταία δέκα ματς που έχουν κληθεί να βγάλουν εις πέρας μέτρησαν οι Νάγκετς υποδεχόμενοι τους Ράπτορς (118-113) και μάλιστα έπειτα από μία ροή που έδειχνε να ελέγχει ο αντίπαλος. Μετά από αυτό, οι γηπεδούχοι διεύρυναν την απόστασή τους από τους δεύτερους Γκρίζλις, ενώ οι Καναδοί υποχώρησαν στο 32-34 παραμένοντας προς το παρόν εντός play-in.

Το Ντένβερ χρειάστηκε να περιμένει μέχρι και την τρίτη περίοδο για να πάρει το πρώτο προβάδισμα του αγώνα παίρνοντας σημαντικές βοήθειες από τον Μάρεϊ. Οι Ράπτορς επέστρεψαν και οδηγήθηκαν στο 105-111 στο 46ο λεπτό με τον Σιάκαμ, όμως το 7-0 που έτρεξαν οι Νάγκετς και ένα ζευγάρι clutch βολών από τον Γκόρντον εξασφάλισε τα χαμόγελα στη μεριά των πρωτοπόρων της Δύσης.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έμεινε μία ασίστ μακριά από το triple-double αφού κατέγραψε 17 πόντους, 13 ριμπάουντ και 9 τελικές πάσες, ο Μάρεϊ ολοκλήρωσε με 24 πόντους, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα και ο Πόρτερ Τζ. μέτρησε ακόμη 20.

Για τους Ράπτορς, ο «20άρης» ΒανΒλίτ με 21 πόντους και 14 ασίστ είχε στο πλευρό του τον Σιάκαμ των 19 πόντων, 4 ασίστ και 4 ριμπάουντ, αλλά και τον Ποελτλ με 18 (9ριμπ., 4ασ.).

Κινγκς - Πέλικανς 123-108

Πιο εύκολο από την άλλη ήταν το έργο των Κινγκς παρόντος Σαμπόνις απέναντι στους Πέλικανς, οι οποίοι έχοντας ξεκινήσει τον χρόνο ως τρίτοι στη βαθμολογία είδαν το ρεκόρ τους να... καταρρέει και με 8-20 βλέπουν τη Λίγκα από τη 12η θέση. Οι «βασιλιάδες» επικράτησαν με 123-108 και «έπιασαν» τους Γκρίζλις στις 63 νίκες με μία ήττα παραπάνω.

Τα ενδιάμεσα δωδεκάλεπτα και η διαφορά που «έχτισε» το Σακραμέντο ιδιαίτερα στο τρίτο με το 38-20 φάνηκαν αρκετά για να... πέσουν οι ρυθμοί του ματς και να κυλήσει ο χρόνος ομαλά προς το τέλος.

Οι Κινγκς μπορεί να είχαν στο απουσιολόγιό τους το όνομα του Φοξ, όμως είχε καλή εμφάνιση ο Ντέβιον Μίτσελ με 15 πόντους, 6 ασίστ και 1 ριμπάουντ στα λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Σαμπόνις ήταν «τριπλός» με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ και 25 με 8 ριμπάουντ μέτρησε ο Χουέρτερ.

Για τους Πέλικανς οι 24 πόντοι με 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ που είχε ο Μπράντον Ίνγκραμ, το double-double του Βαλαντσιούνας με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ και οι συνολικά πέντε διψήφιου δεν στάθηκαν αρκετοί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα