Ταβάρες: «Σειρήνες... NBA και πρόταση από το Πόρτλαντ»

Η Ρεάλ υπέταξε την Μπανταλόνα και έκανε το 1-1 στα ημιτελικά της Liga Endesa
Ο Έντι Ταβάρες έχει στα χέρια του πρόταση από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς αλλά το υψηλό buyout που έχει στο συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, αποτελεί τροχοπέδη στη μετακόμισή του για το NBA.

Μετά τους Βεζένκοβ και Μίτσιτς που πήραν τον δρόμο για το NBA, οι... σειρήνες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ηχούν και στα αυτιά του Έντι Ταβάρες.

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Basketnews, έχει δεχτεί κρούση από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Η ομάδα του Όρεγκον που είδε τον Λίλαρντ να ζητάει ανταλλαγή μετά από 11 χρόνια, θέλει να κάνει δικό της τον Ταβάρες, αλλά το εμπόδιο παραμένει η Ρεάλ.

Αυτό διότι έχει πολύ υψηλό NBA buyout, κάτι που υπέγραψε το 2019 στο πενταετές συμβόλαιό του. Λέγεται μάλιστα ότι ο Ταβάρες έχει υψηλότερο από αυτό του Καμπάτσο, που έφτανε έως τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά ο Ταβάρες έχει ξαναπεράσει από τις ΗΠΑ για 13 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 12 με τους Χοκς και το άλλο με τους Καβαλίερς. Φέτος στην EuroLeague ήταν ο καθοριστικότερος λόγος που η Ρεάλ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, μετρώντας 9.3 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 2.2 μπλοκ σε λιγότερα από 25 λεπτά στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.