Μπουλς - Χιτ 102-97: «Απάντηση» στη γιούχα, ανατροπή και «φρένο» στο Μαϊάμι (vids)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Απ' όλα είχε το ματς στο Σικάγο μεταξύ των Μπουλς και των Χιτ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στη νίκη με 102-97 αν και είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ και με 21 πόντους διαφορά.

Το άσχημο ξεκίνημα των Σικάγο Μπουλς ήταν αρκετό για να αρχίσουν οι φίλοι της ομάδας το... γιουχάισμα στην 1η περίοδο του αγώνα με τους Χιτ.

Συγκεκριμένα έβλεπαν την ομάδα τους να χάνει με 22-1 (!!) ύστερα από τα επτά πρώτα λεπτά, κάτι που δεν άρεσε καθόλου με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν την... γιούχα όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Βέβαια όλα αυτά άλλαξαν στην πορεία του αγώνα, οι Σικάγο Μπουλς άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να μπαίνουν και πάλι στο κλίμα του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρχικά μείωσαν με τη λήξη του πρώτου δωδεκαλέπτου σε 26-14 ενώ στη συνέχεια δεν άφηναν τους Μαϊάμι Χιτ να ξεφύγουν περισσότερο στο σκορ.

Μέχρι που πραγματοποίησαν την μεγάλη αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο και με το επιμέρους 34-21 να φτάσουν στη νίκη με 102-97. Μάλιστα έβαλαν και «φρένο» στο Μαϊάμι καθώς μέχρι και την αναμέτρηση του «United Center» μετρούσε επτά νίκες στη σειρά!

Ο ΝτεΡόζαν ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Μπουλς έχοντας 23 πόντους με 6/12 εντός παιδιάς, ενώ οι Βούτσεβιτς, Γουάιτ και Λαβίν πρόσθεσαν από 15, 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Για τους Μαίάμι Χιτ καλύτεροι ήταν οι Τζίμι Μπάτλερ (25π.) και Μπαμ Αντεμπάγιο (24π., 10ριμπ., 5ασ.)

Τα δωδεκάλεπτα: 14-26, 40-50, 68-76, 102-97

@Photo credits: @chicagobulls

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα