Μάβερικς - Σίξερς 116-120: Αντέχουν χωρίς Εμπίντ, πλήγωσαν τον τριπλό Ντόντσιτς (vid)

Νίκος Καρφής
Μάβερικς - Σίξερς 116-120: Αντέχουν χωρίς Εμπίντ, πλήγωσαν τον τριπλό Ντόντσιτς (vid)
Οι Σίξερς έδειξαν χαρακτήρα και έφυγαν με το διπλό (116-120) από την έδρα των Μάβερικς.

Μπορεί ο Εμπίντ να λείπει καιρό και να αναμένεται να επιστρέψει μετά το τέλος της regular season, αλλά οι Σίξερς παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις να κρατηθούν ψηλά στην Ανατολή. Η Φιλαδέλφεια επικράτησε με 120-116 μέσα στο Ντάλας και κατάφερε να ανέβει στο 35-25. Από την άλλη πλευρά οι Μάβερικς πήγε στο 34-27στη βαθμολογία της Δύσης. Οι Σίξερς ανέβηκαν στην 5η θέση, ενώ το ίδιο ρεκό έχουν και οι 4οι Νικς.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Χάρις που είναι αναγκασμένος να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες τώρα που δεν παίζει ο Εμπίντ. Ο Τομπάιας είχε 28 πόντους, ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσε ο εντυπωσιακός φέτος Μάξεϊ που σταμάτησε στους 24 πόντους. Ο Ούμπρε είχε 21 πόντους.

Από την πλευρά των ηττημένων ο Ντόντσιτς είχε 38 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, κάνοντας triple double. Ο Ίρβινγκ σταμάτησε στους 28 πόντους με 5 ριμπάουντ, ενώ ο Τζόουνς είχε 21 πόντους με 7 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα