Ο Τόμας Ίσαλο αφήνει την Παρί για τους Γκρίζλις

Ο Τόμας Ίσαλο αφήνει την Παρί για τους Γκρίζλις

Newsroom
Ο Τουόμας Ίσαλο της Παρί

bet365

Ο Τουόμας Ίσαλο αφήνει την Παρί για χάρη του ΝΒΑ, αφού θα γίνει μέλος του προπονητικού επιτελείου των Μέμφις Γκρίζλις, σύμφωνα με δημοσίευμα του Basketnews.com.

Ο Τoυόμας Ίσαλο μετά τα θαύματα που έκανε στους πάγκους της Βόννης και της Παρί, ετοιμάζεται να αλλάξει επίπεδο και να βρεθεί στο ΝΒΑ!

Ο Φινλανδός προπονητής, ο οποίος κατέκτησε διαδοχικά το BCL με τη Βόννη και το EuroCup με την Παρί θα γίνει μέλος του προπονητικού επιτελείου των Μέμφις Γκρίζλις (ο Τέιλορ Τζένκινς είναι ο προπονητής) για τα επόμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Basketnews.com.

Η φήμη για τη μετάβασή του στο ΝΒΑ υπήρχε εδώ και καιρό, ωστόσο η ομάδα που ήταν υποψήφια ήταν οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς. Αυτό σημαίνει ότι ο Ίσαλο δεν θα κοουτσάρει την Παρί στη EuroLeague, με τη γαλλική ομάδα να αναζητεί τον επόμενο προπονητή της για την παρθενική σεζόν στην κορυφαία διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα