Τζέρεμι Λαμπ: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 32 του χρόνια

Newsroom
Λαμπ

bet365

Ο Τζέρεμι Λαμπ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στα 32 του χρόνια.

Πρόωρους τίτλους τέλους στην καριέρα του έριξε ο Τζέρεμι Λαμπ, καθώς ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει τη φανέλα του ύστερα από 11 χρόνια παρουσίας στα παρκέ του NBA και σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Το 2012 έγινε draft από τους Χιούστον Ρόκετς στο νούμερο 12, αλλά την παρθενική του εμφάνιση στον μαγικό κόσμο του NBA την έκανε με την φανέλα των Θάντερ λόγω ανταλλαγής. Μετά από τρεις σεζόν στην Οκλαχόμα, βρέθηκε στους Σάρλοτ Χόρνετς (2015-2019). Εν συνεχεία φόρεσε την φανέλα των Πέισερς (2019-2022) και των Κινγκς για μια σεζόν (2022), με την ομάδα του Σακραμέντο να είναι η τελευταία ομάδα του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ.

Ο Τζέρεμι Λαμπ σε 573 αγώνες στο NBA είχε, κατά μέσο όρο, 10.1 πόντους, 1.6 ασίστ και 3.6 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Η ανακοίνωση του Λαμπ για την απόσυρση του από την ενεργό δράση

«Το μπάσκετ ήταν καλό μαζί μου σε όλη μου τη ζωή, οπότε αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά αποφάσισα να αποσυρθώ από την ηλικία που μου έδωσε τα πάντα.

Ξέρω ότι δεν θα ήμουν εκεί που βρίσκομαι χωρίς την αγάπη και την υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μου, γι' αυτό θέλω να αφιερώσω λίγο χρόνο για να εκφράσω την εκτίμησή μου. Είμαι ευγνώμων για τους πολλούς τρόπους που ήσουν εκεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που έκαναν αυτή την εμπειρία αξέχαστη. Ευχαριστώ τους προπονητές μου για την καθοδήγηση και την πίστη σε εμένα. Τώρα ήρθε η ώρα να πιάσω ένα άλλο όνειρο!»

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα