Καβαλίερς: «Στα... μεταγραφικά ραντάρ ο Μπρούνο Καμπόκλο»

Σπύρος Μαρκεζίνης
.
Ο Μπρούνο Καμπόκλο φαίνεται πως βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Κλίβελαντ Καβαλίερς για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τοπικά Μέσα από τις ΗΠΑ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς εξετάζουν την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρτιζάν Βελιγραδίου, παρά το γεγονός ότι ακόμα και ο ίδιος είχε δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Καμπόκλο αποχώρησε εν μέσω των τελικών στη σερβική λίγκα για το Ορλάντο δίχως να πάρει άδεια από την Παρτιζάν και όλα δείχνουν ότι η σεζόν 2024/25 θα τον βρει μακριά από το Βελιγράδι. Πέρσι είχε 9.4 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague με τους Σέρβους.

Στο παρελθόν ο ίδιος έχει περάσει ξανά από το NBA. Είχε γίνει draft το 2014 από τους Τορόντο Ράπτορς (20η επιλογή), ακολούθησαν οι Σακραμέντο Κινγκς, οι Μέμφις Γκρίζλις ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν οι Χιούστον Ρόκετς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.