ΛεΜπρόν: «Ο Μπρόνι δεν μπορεί να με αποκαλεί "μπαμπά" στο παρκέ, ας με λέει "Μπρον" ή GOAT αν θέλει»

ΛεΜπρόν: «Ο Μπρόνι δεν μπορεί να με αποκαλεί "μπαμπά" στο παρκέ, ας με λέει "Μπρον" ή GOAT αν θέλει»

Λεμπρόν

bet365

Τις σχέσεις του με τον Μπρόνι Τζέιμς μέσα στο παρκέ ξεκαθάρισε ο ΛεΜπρόν, ενόψει της νέας σεζόν που έρχεται και θα φωτιστεί από τη συνύπαρξή τους στους Λέικερς.

Τα δικά του όρια στη σχέση του με τον Μπρόνι, έβαλε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ενόψει και της νέας του σεζόν με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Το όνειρό του να παίξει μαζί με τον γιο του θα γίνει πραγματικότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως στο παρκέ η σχέση τους θα είναι λίγο διαφορετική.

«Δεν μπορεί να με λέει "μπαμπά" στο γήπεδο. Όταν φύγουμε από το παρκέ και κλείσουν οι πόρτες, θα είμαι μπαμπάς και πάλι. Στο αυτοκίνητο, αν πηγαίνουμε σπίτι. Αλλά στο παρκέ θα με αποκαλεί αλλιώς, "Μπρον" ή GOAT αν θέλει» ήταν τα λόγια του ΛεΜπρόν, με την απαιτούμενη δόση χιούμορ, στο podcast «The Shop».

Συνεχίζοντας την παραπάνω φράση του. «Δε γίνεται να τρέχουμε στο παρκέ και να φωνάζει "μπαμπά δώσε την μπάλα" ή "μπαμπά είμαι ανοιχτός"». Το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα σεζόν για τους Λέικερς θα έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον, με τη συνύπαρξη των ΛεΜπρόν και Μπρόνι.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα