Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαράια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαράια

Newsroom
3δφ

bet365

Το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαράια σε τελετή που έγινε στο Costa Navarino.

Το γαμήλιο τριήμερο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο Costa Navarino συνεχίζεται και σήμερα και έχει αρκετούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ, ανάμεσά τους οι Βαγγέλης Λιόλιος, Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης.

Ο Greek Freak παντρεύτηκε την γυναίκα της ζωής του Μαράια Ρίντλσπρίνγκερ και μητέρα των τριών παιδιών του το πρωί της Κυριακής στις 11:00 στο Costa Navarino σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΣΚΑΙ. Η τελετή ήταν διπλή σε παραλία του Costa Navarino, αφού ο σταρ των Μπακς είναι ορθόδοξος και η σύζυγός του καθολική.

Πάντως έχει και συνέχεια, αφού κατά τις 18:30 θα γίνει πάρτι όπου το ζεύγος θα υποδεχθεί τους διάσημους προσκεκλημένους του από όλους τους χώρους. Στους εορτασμούς βρίσκονται και οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα