NBA, Μπλέιζερς: Τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς και όχι τον Έιτον θέλουν να... βγάλουν στο σφυρί

NBA, Μπλέιζερς: Τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς και όχι τον Έιτον θέλουν να... βγάλουν στο σφυρί

Δημήτρης Οικονόμου
Έιτον

bet365

Οι Μπλέιζερς ψάχνουν τρόπο να δώσουν χώρο στον Ντόνοβαν Κλίνγκαν, θέλοντας να κρατήσουν τον ΝτιΆντρε Έιτον, με τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς να αποτελεί τον σέντερ που μπορεί να γίνει trade.

Το rebuilding για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ένα franchise που είχε ταυτιστεί με τον Ντέμιαν Λίλαρντ, προτού εκείνος μετακομίσει στο Μιλγουόκι και τους Μπακς, ψάχνει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί όλα τα κομμάτια που του ανήκουν.

Ένα εξ αυτών είναι και ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς, ο οποίος βρέθηκε στο trade που έφερε τον Τζρου Χόλιντεϊ στη Βοστώνη. Σύμφωνα με τον Μπράιαντ Γουίντχορστ, οι Μπλέιζερς θα κοιτάξουν μήπως μπορέσουν να δώσουν με κάποιο trade έναν σέντερ τους, με τον «Ρόμπο» να αποτελεί τον... εκλεκτό.

Και αυτό διότι δεν έχουν πρόθεση να παραχωρήσουν τον ΝτεΆντρε Έιτον. Στο φετινό draft, μάλιστα, απέκτησαν τον Ντόνοβαν Κλίνγκαν, έναν σέντερ ύψους 2.18 και θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτόν τον νεανικό κορμό, αφού θυμίζουμε πως στα γκαρντ έχουν και το περσινό Νο3 του Draft, τον Σκουτ Χέντερσον.

@Photo credits: Twitter/ @Blazers

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα