Παναθηναϊκός - Σέλτικς: Αρνητικός ο Τέιτουμ, κράτησε αποστάσεις ο Μαζούλα

Ο Τζέισον Τέιτουμ.
Οι Σέλτικς δεν δείχνουν να είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, κάτι που προέκυψε και από τις δηλώσεις τόσο του ηγέτη των «κελτών», Τζέισον Τέιτουμ, όσο και από τον προποντή του, Τζο Μαζούλα.

Ο Παναθηναϊκός δια στόματος του αρχηγού του Κώστα Σλούκα, αλλά και του προπονητή του, Εργκίν Αταμάν, έχει κάνει ξεκάθαρη τη επιθυμία του να αντιμετωπίσει ως πρωταθλητής της euroealgue τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, Μπόστον Σέλιτκς, προκειμένου να αναδειχθεί ο «πρωταθλητής κόσμου», τίτλο με τον οποίο αυτοαποκαλούνται οι πρωταθλητές του ΝΒΑ όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο αρχηγός της ομάδας της Βοστώνης, Τζέισον Τέιτουμ δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι θα γίνει ένας τέτοιος αγώνας σύντομα. Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Τζο Μαζούλα απάντησε στην εν λόγω ερώτηση πιο... τυπικά λέγοντας πως η ομάδα του θα παίξει μόνο όσους αγώνες βρίσκονται εντός προγράμματος.

Οι δηλώσεις του Τέιτουμ

«Δεν με ενδιαφέρουν οι υποθετικές ερωτήσεις και το τι θα μπορούσε υποθετικά να γίνει. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να συμβεί. Υποθέτω ότι είναι πολύ απαιτητικό φορμάτ που παίζουμε ήδη και υποθέτω ότι έχει πλάκα να το συζητάμε , αλλά αμφιβάλλω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο σύντομα».

Ενώ ο Ζο Μαζούλα πρόσθεσε συνοπτικά για το ίδιο θέμα:

 

«Θα παίξω οποιονδήποτε έχει το πρόγραμμά μας, αλήθεια δεν με ενδιαφέρει».

Τέλος, θέση πήρε και ο φόργουορντ των Σέλτικς, Εξέβιερ Τίιλμαν ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Αν θα μου άρεσε να αποδεχτώ την πρόκληση; Όχι, ειλικρινά πιστεύω ότι παίζουμε στην καλύτερη λίγκα του κόσμου, οπότε όταν λέμε ότι είμαστε "παγκόσμιοι πρωταθλητές", δεν το λέμε ελαφρά την καρδία. Το αξίζουμε. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. Δεν δίνω σημασία αν κάποια άλλη λίγκα υποστηρίζει ότι βγάζει παγκόσμιους πρωταθλητές ή οτιδήποτε άλλο. Προσωπικά, πιστεύω ότι το ΝΒΑ είναι η καλύτερη λίγκα στον κόσμο. Οπότε...»

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.