Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ: Με Χουάντσο και Λορέντζο Μπράουν η 12άδα της Ισπανίας

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ: Με Χουάντσο και Λορέντζο Μπράουν η 12άδα της Ισπανίας

Newsroom
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ Ισπανία

bet365

Με δύο ξένους του Παναθηναϊκού θα παραταχθεί η Εθνική Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελλάδα μεταξύ των αντιπάλων της.

Οι ομάδες του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ολοκληρώνουν σιγά σιγά τα ρόστερ τους ανακοινώνοντας την τελική δωδεκάδα τους. Αυτό συνέβη και με την Ισπανία η οποία ενημέρωσε για τους 12 παίκτες με τους οποίους θα πορευτεί ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Μία θέση ουσιαστικά παιζόταν και τελικά την πήρε ο Άλεξ Αμπρίνες με τον Χουάν Νούνιεθ να μένει εκτός. Ο Παναθηναϊκός θα έχει εκπροσώπους αφού ρόλο πρωταγωνιστή θα έχουν οι Λορέντζο Μπράουν και Χουάντσο Έρνανγκόμεθ.

H 12άδα της Ισπανίας

Αλντάμα (Γκρίζλις), Μπράουν (Παναθηναϊκός), Μπιρθουέλα (Μπαρτσελόνα), Ντίαθ (Μάλαγα), Φερνάντεθ (Ρεάλ), Γκαρούμπα (free agent), Χ. Έρνανγκόμεθ (Παναθηναϊκός), Γ. Έρνανγκόμεθ (Μπαρτσελόνα), Γιουλ (Ρεάλ), Λόπεζ Αροστέγκι (Βαλένθια), ΑΜπρίνες (Μπαρτσελόνα), Πραντίγια (Βαλένθια)

Το πρόγραμμα της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

  • 27/07: Ισπανία - Αυστραλία (12:00)
  • 30/07: Ισπανία - Ελλάδα (12:00)
  • 02/08: Ισπανία - Καναδάς (18:15)

Ispania

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα