Εθνική Μπάσκετ: Φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εθνική Μπάσκετ: Φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γιάννης Αντεοτκούνμπο

bet365

Το Πουέρτο Ρίκο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων η Εθνική, το απόγευμα της Τρίτης (16/7 - 18:30) στο PAOK Sports Arena.

Η Εθνική Ελλάδας μετά από 16 χρόνια επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, πριν τη Λιλ, θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί όπου θα συναντήσει σε φιλικό προετοιμασίας το απόγευμα της Τρίτης (16/7 - 18:30) το Πουέρτο Ρίκο. Σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «PAOK Sports Arena», γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά παιχνίδι της Εθνικής.

Αυτή είναι και η επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρία χρόνια, αφού τον Νοέμβριο του 2021 είχε αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο «Αλεξάνδρειο».

Η Εθνική θα δώσει αυτό το φιλικό λίγες μέρες προτού ταξιδέψει στη Λιλ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στον όμιλο Καναδά, Αυστραλία και Ισπανία, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο φυσικά να αποτελεί τον σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι, για την τελετή έναρξης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα