Σπανούλης προς τους παίκτες της Εθνικής: «Είναι σημαντικό να σας δει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα»

Σπανούλης προς τους παίκτες της Εθνικής: «Είναι σημαντικό να σας δει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης στην Εθνική

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στους παίκτες της Εθνικής για όσα έχουν ήδη πετύχει, σε μία ομιλία... ψυχολογικού ντοπαρίσματος μετά το φινάλε της προπόνησης της Παρασκευής (12/7).

Η Εθνική πέτυχε τον πρώτο και πολύ σημαντικό στόχο του καλοκαιριού, να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια. Και ο Βασίλης Σπανούλης το πιστώνει αυτό στους παίκτες του, όπως φαίνεται και από την ομιλία του στο τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (12/7).

«Είναι σημαντικό να σας δει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα. Είναι μισή ώρα πτήση η Θεσσαλονίκη. Είναι ήδη sold-out το παιχνίδι. Ο κόσμος διψάει να σας δει κι αυτό το έχετε πετύχει εσείς. Αυτό είναι μεγάλο πράγμα για την Εθνική Ομάδα. Να παίξουμε ένα φιλικό ακόμα και να βελτιωθούμε μέσα από αυτή την κατάσταση».

Φυσικά ο Σπανούλης αναφέρεται στο φιλικό της Εθνικής απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο, το απόγευμα της Τρίτης (16/7 - 18:30) στη Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο να ανυπομονεί να δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους διεθνείς, προτού αυτοί ταξιδέψουν στη Λιλ για τη φάση των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ομιλία του Σπανούλη

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα