Εθνική Μπάσκετ: Ακόμα 300 εισιτήρια για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο από επιστροφές χορηγών

Εθνική Μπάσκετ: Ακόμα 300 εισιτήρια για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο από επιστροφές χορηγών

Newsroom
Γιάννης Αντεοτκούνμπο

bet365

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως θα διατεθούν ακόμα 300 εισιτήρια ενόψει του φιλικού της Ελλάδας με το Πουέρτο Ρίκο, μιας και αυτά προέκυψαν μετά από επιστροφές των χορηγών.

Η Εθνική θα υποδεχτεί το απόγευμα της Τρίτης (16/7, Live στο Gazzetta) το Πουέρτο Ρίκο στο PAOK Sports Arena, με τη... δίψα του κόσμου να δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες να είναι φανερή.

Το κλειστό στη Θεσσαλονίκη θα είναι κατάμεστο, με τα τελευταία 300 εισιτήρια να προκύπτουν από επιστροφές χορηγών, όπως ανέφερε σε ενημέρωσή της η ΕΟΚ.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ για τα εισιτήρια

«Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται το Πουέρτο Ρίκο αύριο (16/7) στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Σήμερα θα διατεθούν και τα τελευταία 300 εισιτήρια, το οποία έχουν προκύψει από επιστροφές χορηγών. Τα εισιτήρια αφορούν θέσεις VIP Court, αλλά και κάποιες θέσεις περιορισμένης ορατότητας.

Φορέστε τα γαλανόλευκά σας και σας περιμένουμε στο γήπεδο. Κλείστε την δική σας θέση μέσα από το σάιτ της ticketmaster με ένα κλικ ΕΔΩ

*Η Ticketmaster είναι ο αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων αγώνων των Εθνικών Ομάδων και της ΕΟΚ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα