Εθνική Ελλάδας: Σε συζητήσεις για φιλικό με τη Σερβία του Γιόκιτς στο Βελιγράδι

Εθνική Ελλάδας: Σε συζητήσεις για φιλικό με τη Σερβία του Γιόκιτς στο Βελιγράδι

bet365

Η Εθνική Ανδρών μετρά αντίστροφα για το τζάμπολ με τον Καναδά (27/7, 22:00) στην πρεμιέρα της στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων και θέλει να δώσει ένα δυνατό φιλικό στο Βελιγράδι κόντρα στη Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς πριν ταξιδέψει στο Παρίσι.

Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιστρέφοντας στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη έπειτα από 16 χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο (16/7) σε φιλικό που θα διεξαχθεί στην κατάμεστη PAOK Sports Arenα.

Πριν από το ταξίδι στη Γαλλία, η Εθνική θέλει να δώσει ακόμα ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας και σε αυτό το πλαίσιο γίνονται συζητήσεις με τη Σερβία σχετικά με το ενδεχόμενο οι δυο ομάδες να παίξουν στο Βελιγράδι σε έναν αγώνα που θα έχει χαρακτήρας πρόβας τζενεράλε.

Οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στη Beogradska Arena τον Αύγουστο του 2022, εκεί όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πραγματοποιήσει μυθική εμφάνιση με 40 πόντους, οκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ και δυο κλεψίματα όμως η Ελλάδα λύγισε από τη Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς (29π., 8ριμπ.) με 100-94 στο πλαίσιο των προκριματικών του Mundobasket 2023.

H ελληνική πλευρά βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σερβία σχετικά με τη διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού πριν από τους επίσημους αγώνες με τον Καναδά (27/7, 22:00), την Ισπανία (30/7, 12:00) και την Αυστραλία (2/8, 14:30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα