Σπανούλης: «Να έχουμε την ίδια δίψα στην άμυνα, θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Σπανούλης: «Να έχουμε την ίδια δίψα στην άμυνα, θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Newsroom
Σπανούλης

bet365

Μιλώντας στη flash interview της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο, ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στην ταυτότητα που θέλει να έχει η Εθνική μας ομάδας.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο κλειστό της Πυλαίας και τη (μία ακόμα) νίκη της Εθνικής μας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Όποιος και να είναι, όποιος και να λείπει, πρέπει να παίζουμε το ίδιο μπάσκετ. Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα, να παίζουμε καλή άμυνα. Χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας, είχαμε κάποια ρεπό. Έχουμε 4-5 προπονήσεις. Μακάρι να οριστικοποιηθεί ένα ακόμα φιλικό, να είμαστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.»

Και κατέληξε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια δίψα στην άμυνα και να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν εδώ, ήταν όλα εκπληκτικά. Ο κόσμος έχει ανάγκη και δίψα να δει τα ινδάλματά του, πρέπει να γίνονται περισσότερα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα