Εθνική ομάδα: Το photostory της αναχώρησης για το Βελιγράδι

Εθνική ομάδα: Το photostory της αναχώρησης για το Βελιγράδι

Newsroom
Αντετοκούνμπο

bet365

Η Εθνική ομάδα «πέταξε» για το Βελιγράδι όπου το βράδυ της Δευτέρας (22/7, 21:00) θα αντιμετωπίσει τη Σερβία και ακολούθως θα αναχωρήσει για τη Γαλλία.

Μετά την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους το πρωί της Κυριακής (21/7) η αποστολή της Εθνικής ομάδα αναχώρησε για το Βελιγράδι όπου θα φιλοξενηθεί από τη Σερβία (22/7, 21:00) σ' ένα φιλικό ματς το οποίο θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την επομένη του αγώνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει απευθείας για τη Λιλ όπου θα πραγματοποιηθεί και η Α' φάση του μπασκετικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Εθνική μας θα κάνει πρεμιέρα το βράδυ το Σαββάτου (27/7, 22:00) κόντρα στην πανίσχυρη ομάδα του Καναδά.

Από την «γαλανόλευκη» αποστολή απουσίασε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί και να ενισχύσει την ομάδα ωστόσο την τελική απόφαση θα πάρει το ιατρικό τιμ της Εθνικής το οποίο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το αντίστοιχο του Παναθηναϊκού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο Βασίλης Σπανούλης.

Από εκεί και πέρα ο Νικ Καλάθης έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να κάνει δύο θεραπείες (το βράδυ της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας) μετά τις ενοχλήσεις στο γόνατο ωστόσο τη Δευτέρα (22/7) θα ταξιδέψει κανονικά για το Βελιγράδι. Υπενθυμίζουμε ότι «κόπηκαν» από την... τελική ευθεία οι Γιάννης Κουζέλογλου και Γιώργος Τανούλης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα