Ολυμπιακοί Αγώνες, Σερβία: Με τον Γιόκιτς μπροστάρη και Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ η 12άδα

Ολυμπιακοί Αγώνες, Σερβία: Με τον Γιόκιτς μπροστάρη και Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ η 12άδα

Νίκολα Μιλουτίνοφ Σερβία

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς όπως είναι λογικό ξεχωρίζει στην Εθνικής Σερβίας στο ρόστερ των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους δύο ψηλούς του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ να βρίσκονται φυσικά και αυτοί στη 12άδα.

Η Σερβία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά την απουσία της από αυτούς στο Τόκιο. Και η ομάδα του Πέσιτς έρχεται ενισχυμένη, αφού ο Νίκολα Γιόκιτς αλλά και ο Βασίλιε Μίτσιτς δίνουν το παρών, σε αντίθεση με το MundoBasket του 2023.

Με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Φίλιπ Πετρούσεφ να βρίσκονται επίσης στη 12άδα, αλλά τον Αλεκσέι Ποκουσέφσκι να μην υπάρχει τελικά σε αυτήν, αποτελώντας ένα από τα τελευταία κοψίματα.

Φυσικά οι σταρ της Σερβίας δε σταματούν εκεί, αφού όπως είδαμε και στην τελευταία φιλική αναμέτρηση με την Εθνική, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έχει βασικό ρόλο, ενώ ο Νίκολα Γιόβιτς τελικά πρόλαβε, παρά τον τραυματισμό του, να πιάσει μία θέση.

Η 12άδα της Σερβίας

  1. Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς
  2. Νίκολα Γιόκιτς
  3. Νίκολα Μιλουτίνοφ
  4. Βασίλιε Μίτσιτς
  5. Νίκολα Γιόβιτς
  6. Όγκνιεν Ντόμπριτς
  7. Βάνια Μαρίνκοβιτς
  8. Μάρκο Γκούντουριτς
  9. Φίλιπ Πετρούσεφ
  10. Αλέκσα Αβράμοβιτς
  11. Ντέγιαν Νταβίντοβατς
  12. Ούρος Πλάβσιτς
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα