Ολυμπιακοί Αγώνες, ο Σπανούλης επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Καλάθη με την Αυστραλία

Ολυμπιακοί Αγώνες, ο Σπανούλης επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Καλάθη με την Αυστραλία

Νικ Καλάθης Ελλάδα Μαυροβούνιο

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης επιβεβαίωσε ότι ο Νικ Καλάθης θα αγωνιστεί στον... τελικό της Ελλάδας με την Αυστραλία (2/8, 14:30).

Ο Νικ Καλάθης δεν θα μπορούσε να χάσει το ματς πρόκρισης της Ελλάδας απέναντι στην Αυστραλία (2/8, 14:30), για το τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η συμμετοχή του γκαρντ της Μονακό έμοιαζε σχεδόν σίγουρη, παρά τον τραυματισμό του στα πλευρά, με τον Βασίλη Σπανούλη να επιβεβαιώνει ότι ο Νικ θα είναι στο παρκέ.

«Ο Νικ θέλει πάρα πολύ να παίξει, ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ σκληρό παιδί, τον αντέχει τον πόνο, τόσα χρόνια έχει παίξει πάρα πολλές φορές τραυματίας. Εχει φάει μια αγκωνιά στα πλευρά, ξέρουμε ότι είναι κάτι που πονάει, αλλά ξέρουμε και ότι δε μπορεί να γίνει και χειρότερο, οπότε είμαστε σίγουροι ότι ο Νικ θα δώσει αύριο ό,τι έχει και δεν έχει για να βοηθήσει την ομάδα», δήλωσε σχετικά ο Σπανούλης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα