Ολυμπιακοι Αγωνες 2024, Ελλάδα: Με ΗΠΑ, Γερμανία ή Γαλλία η Εθνική αν περάσει

Ολυμπιακοι Αγωνες 2024, Ελλάδα: Με ΗΠΑ, Γερμανία ή Γαλλία η Εθνική αν περάσει

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Η Ελλάδα θα παίξει με έναν εκ των ΗΠΑ, Γερμανία ή Γαλλία, αν προκριθεί στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα σενάρια για τον αντίπαλο της Εθνικής.

Η Εθνική μας έδειξε τα... δόντια της την πιο κρίσιμη στιγμή και κατάφερε να επικρατήσει της Αυστραλίας με 77-71. Με αυτόν τον τρόπο... κλείδωσε την τρίτη θέση και περιμένει νίκη της Σερβίας με 3 ή περισσότερους πόντους κόντρα στο Νότιο Σουδάν (22:00, 3/8) για να περάσει στα προημιτελικά. Επισης υπάρχει το τρελό σενάριο να νικήσει το Νότιο Σουδάν με 24 πόντους και πάνω τη Σερβία. Τότε η ομάδα της Αφρικής θα περάσει μαζί με την Ελλάδα στα προημιτελικά και οι Σέρβοι θα μείνουν εκτός.

Πλέον και μετά τη νίκη του Καναδά επί της Ισπανίας, η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ΗΠΑ, Γαλλία ή Γερμανία αν προκριθεί στη φάση των 8.

* Οι δύο καλύτεροι τρίτοι θα παίξουν με τους δύο καλύτερους πρώτους των ομίλων

1) Η Ελλάδα θα κοντραριστεί με τη Γερμανία αν οι Γερμανοί επικρατήσουν των Γάλλων. Σε αυτή τη περίπτωση στο πρώτο pot θα είναι ΗΠΑ και Γερμανία. Η Γερμανία δεν θα μπορεί να παίξει με τους τρίτους Βραζιλιάνους. Άρα θα παίξει με εμάς.

2) Η ομάδα του Σπανούλη θα παίξει με τη Γαλλία αν οι τρικολόρ νικήσουν τους Γερμανούς με 5 ή παραπάνω πόντους. Επίσης αν τους νικήσουν με 4+ πόντους και πετύχουν 96+ πόντους στο ματς. Οι Γάλλοι θα τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο, άρα θα είναι με τις ΗΠΑ στο πρώτο pot. Και οι Γάλλοι δεν θα μπορούν να παίξουν με τους Βραζιλιάνους που είχαν ήδη βρεθεί στον ίδιο όμιλο. Έτσι θα παίξουν με την Ελλάδα που είναι επίσης 3η.

3) Τώρα σε περίπτωση που οι Γάλλοι επικρατήσουν των Γερμανών με 1-4 πόντους και οι ΗΠΑ κάνουν το φυσιολογικό και επικρατήσουν των Πορτορικάνων, τότε η Ελλάδα θα κοντραριστεί με την Τeam USA. Στο πρώτο pot θα βρεθούν οι ΗΠΑ με Καναδά. Η Εθνική μας είχε τον Καναδά στον όμιλο, άρα αυτόματα θα παίξει με τις ΗΠΑ

* Η Γαλλία κοντράρεται με την Γερμανία απόψε στις 22:00, ενώ οι ΗΠΑ παίζουν με το Πουέρτο Ρίκο στις 3 Αυγούστου (18:15).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα