Ολυμπιακοί Αγώνες, Γουόκαπ: «Η νίκη με την Αυστραλία ξεκίνησε κάτι νέο στα αποδυτήρια»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γουόκαπ: «Η νίκη με την Αυστραλία ξεκίνησε κάτι νέο στα αποδυτήρια»

Ο Τόμας Γουόκαπ.

bet365

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη συνέχεια του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Γερμανία στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Τόμας Γουόκαπ να αναφέρεται στα αίτια της ήττας, αλλά και στην επόμενη ημέρα της Εθνικής.

«Είναι δύσκολο να μιλήσεις για επιτυχία. Κάναμε κάποια μεγάλα βήματα αυτό το καλοκαίρι, δείξαμε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στην ομάδα, παλέψαμε με ενέργεια. Είναι δύσκολο να έχω θετικά συναισθήματα. Αλλά είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας», είπε ο Γουόκαπ σε ερώτηση αν θεωρεί ότι η παρουσία της Εθνικής είναι επιτυχημένη.

«Πιστεύω ότι έγιναν πολλά μικρά λάθη. Αλλά είναι μία καλή ομάδα, ξέρουν πως να παίξουν, είναι μαζί εδώ και καιρό. Προκαλούν πολλά προβλήματα. Σε ένα τέτοιο ματς, τα μικρά λάθη θα σε τιμωρήσουν», είπε για την αναμέτρηση.

Όσο για το μέλλον της Εθνικής; «Αυτό που δείξαμε απέναντι στην Αυστραλία ξεκίνησε κάτι νέο. Προκάλεσε ένα νέο συναίσθημα στα αποδυτήρια. Περιμέναμε περισσότερα αυτό το καλοκαίρι, αλλά ξεκίνησε κάτι νέο», τόνισε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα