Παπανικολάου στο Gazzetta: «Όταν νιώσω ότι το κορμί μου δεν αντέχει άλλο δεν θα παίξω εις βάρος κανενός»

Παπανικολάου στο Gazzetta: «Όταν νιώσω ότι το κορμί μου δεν αντέχει άλλο δεν θα παίξω εις βάρος κανενός»

Παπανικολαου

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν ξεκαθάρισε το μέλλον του στην Εθνική ομάδα ωστόσο είπε ότι θα παίζει για όσο του επιτρέπει το σώμα του.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Γερμανία και τον αποκλεισμό της Εθνικής μας από τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, το Gazzetta ρώτησε τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το αν ήταν ένας τελευταίος χορός αυτή η διοργάνωση για τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας.

Τι απάντησε ο ίδιος; «Είναι κομμάτι της διαδρομής. Και προχθές ο κόουτς μου είπε ότι ο Πάτι Μιλς είναι 39 χρονών και παίζει ακόμα στην Εθνική Αυστραλίας. Έχουμε μια τάση στην Ελλάδα να λέμε ότι 'πήγε 34 χρονών και γέρασε'. Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να κρίνω. Όταν θα νιώσω ότι το κορμί μου δεν αντέχει άλλο, τότε θα είμαι εγώ ο πρώτος που θα το πω και δεν παίξω σε βάρος κανενός, πόσω μάλλον της Εθνικής ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα