Μίτσιτς: «Το χάλκινο μετάλλιο λάμπει σαν το χρυσό»

Μίτσιτς: «Το χάλκινο μετάλλιο λάμπει σαν το χρυσό»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Βασίλιε Μίτσιτς

bet365

Ο Βασίλιε Μίτσιτς στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου υποστήριξε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα και πως είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας.

Η Σερβία κατάφερε να επικρατήσει της Γερμανίας με 93-83 και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας. Ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας συνολικά 19 πόντους, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πόσο μεγάλη αξία έχει το μετάλλιο ενώ μίλησε και για το παιχνίδι του ημιτελικού με αντίπαλο τις ΗΠΑ.

«Το μετάλλιο είναι αυτό που αξίζει περισσότερο για εμένα. Δεν με ανησυχούν τόσο τα στατιστικά μου, απλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Όποτε παίζουμε για την εθνική ομάδα, τα δίνουμε όλα και αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στην καριέρα μου.

Δεν παραμένει κάτι άλλο να πούμε για το παιχνίδι με τις ΗΠΑ, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Μάθαμε πολλά από το παιχνίδι και μας έδωσε παραπάνω κίνητρο. Δώσαμε τη μέγιστη προσπάθεια και το χάλκινο λάμπει σαν χρυσό. Όλοι βοήθησαν».

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα