Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανδρέας Ζαγκλής και Παούλιους Μοτιεγιούνας είδαν μαζί τον μεγάλο τελικό

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ανδρέας Ζαγκλής και Παούλιους Μοτιεγιούνας

bet365

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής και ο CEO της Euroleague Παούλιους Μοτιεγιούνας παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων μαζί.

Το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ ανδρών έφτασε στο τέλος του. Οι ΗΠΑ πανηγυρίζουν για μία ακόμη φορά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου καθώς η οικοδέσποινα Γαλλία, για δεύτερους συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 98-78, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο το ασημένιο.

Στο Παρίσι ωστόσο βρέθηκαν δύο πολύ ισχυροί άνθρωποι του παγκόσμιου μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα όπου οι αθλητές έδιναν τη δική τους «μάχη» εντός παρκέ, στις θέσεις δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο βρίσκονταν μαζί ο Γενικός Γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας Ανδρέας Ζαγκλής και ο CEO της Euroleague Παούλιους Μοτιεγιούνας, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση.

Η FIBA και η Euroleague τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να «γεφυρώσουν» το μεταξύ τους χάσμα με διάφορες αποφάσεις και από τις δύο πλευρές να έχουν αρχίσει να δείχνουν... τον δρόμο προς την αρμονική συνύπαρξη.

Ζαγκλής και Μοτιεγιούνας

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα