Εθνική Μπάσκετ, Λαρεντζάκης: «Θα βασιστούμε στα καλά μας στοιχεία για να γίνουμε καλύτεροι»

Εθνική Μπάσκετ, Λαρεντζάκης: «Θα βασιστούμε στα καλά μας στοιχεία για να γίνουμε καλύτεροι»

Γιώργος Κούβαρης
Λαρεντζάκης, Χαλιμπέρτον

bet365

Μετά την ήττα από την Αμερική, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης υπογράμμισε την ανωτερότητα των αντιπάλων ωστόσο έδωσε και το στίγμα για την συνέχεια.

Η Εθνική μας ομάδα γνώρισε στο... ρελαντί την ήττα από την Team USA με 108-86 ωστόσο υπήρξαν κάποια καλά διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αν και υπήρχε διαφορά δυναμικότητας η «γαλανόλευκη» έδειξε κάποια στοιχεία, στα οποία στάθηκε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ενόψει και των αγώνων για το Μουντομπάσκετ.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, κυρίως ως προς τη συγκέντρωση και τις επιλογές. Τέτοιες ομάδες τιμωρούν κάθε λάθος» ανέφερε ο διεθνής γκαρντ και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι έχουμε κάποια καλά στοιχεία, σε αυτά θα βασιστούμε για να γίνουμε καλύτεροι. Οι ΗΠΑ έχουν μεγάλη αθλητικότητα, παίζουν σε πολύ γρήγορο ρυθμό και θα είμαστε πιο έτοιμοι στο επίσημο παιχνίδι μαζί τους σε δέκα μέρες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να προσέξουμε όσα μας πουν οι προπονητές και μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα