Εθνική Μπάσκετ, Mundobasket 2023: Το τρομερό κάρφωμα του Θανάση στο Top-10 (vid)

Στο Top-10 το τρομερό κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούνμπο με τις ΗΠΑ

bet365

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούνμπο με την Team USA φιγουράρει στο νο.4 του Top-10 που δημοσίευσε η FIBA με τις καλύτερες στιγμές της 4ης αγωνιστικής μέρας του Mundobasket 2023.

Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε από τις ΗΠΑ και πλέον ρίχνει όλο το βάρος στον αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία (30/8, 15:40) που θα κρίνει την πρόκριση στη φάση των «16» του Mundobasket.

Οι Αμερικανοί επιβεβαιώσαν την ανωτερότητά τους απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που είδε τον Θανάση Αντετοκούνμπο να ζητά αλλαγή στο τέλος της αναμέτρησης αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού.

Πάντως, τα αποτελέσματα έδειξαν διάταση στον προσαγωγό και ο διεθνής φόργουορντ των Μπακς θα αγωνιστεί κόντρα στους Νεοζηλανδούς ενώ η FIBA ξεχώρισε την... πτήση και το δυναμικό κάρφωμα του Αντετοκούνμπο απέναντι στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νο.4 του Top-10 για την 4η μέρα του Μουντομπάσκετ.

Στο νο.1 υπάρχει το πόστερ κάρφωμα του Ρόντα Χόλις-Τζέφερσον με τη Νέα Ζηλανδία.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα