Mundobasket 2023, Σερβία: Νέο πρόβλημα με Αβράμοβιτς

Mundobasket 2023, Σερβία: Νέο πρόβλημα με Αβράμοβιτς

avramovic

bet365

Ο Άλεκσα Αβράμοβιτς τραυματίστηκε στον δεξί αστράγαλο στον αγώνα της Σερβίας με το Πουέρτο Ρίκο και πλέον μένει να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Η Σερβία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πουέρτο Ρίκο, κάνοντας το 2/2 στο Group B του Mundobasket 2023 μολονότι ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν είχε στη διάθεσή του τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος έμεινε προληπτικά εκτός αγώνα λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο στο ματς της πρεμιέρας με την Κίνα.

Το νέο πρόβλημα στις τάξεις των Σέρβων έχει να κάνει με τον Άλεκσα Αβράμοβιτς. Ο διεθνής πλέι μέικερ της Παρτιζάν πρόλαβε να αγωνιστεί 14' κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο αφού έπεσε άτσαλα στο παρκέ και τραυματίστηκε στον δεξί αστράγαλο!

Ο Αβράμοβιτς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ματς ενώ ο μορφασμός του ανησύχησε το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Σερβίας.

Σύμφωνα, πάντως, με τη Mozzartsport, αισθάνεται καλύτερα σήμερα και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχου λόγος προβληματισμού για τους Σέρβους που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην α' φάση απέναντι στο Νότιο Σουδάν.

Ο γκαρντ της Παρτιζάν μετράει 12.5 πόντους, 2.5 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ στο Mundobasket 2023.

.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Kurir

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα