Mundobasket 2023, Λιθουανία - Ελλάδα: Το απίθανο πρώτο δεκάλεπτο του Γουόκαπ

Ο Τόμας Γουόκαπ.

bet365

Ο Τόμας Γουόκαπ έκανε ένα πρώτο δεκάλεπτο, στο ματς της Ελλάδας με τη Λιθουανία για τη φάση των «16» του Mundobasket 2023, βγαλμένο από... υπολογιστή, έχοντας συμμετοχή στους 15 από τους 20 πόντους της Εθνικής μπάσκετ.

Ο Τόμας Γουόκαπ έμοιαζε βγαλμένος από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Μόνο που όσα έκανε στο παρκέ, στο 1ο δεκάλεπτο στο ματς της Ελλάδας με τη Λιθουανία για τη φάση των «16» του Mundobasket 2023 ήταν πέρα για πέρα αληθινά.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού στην αρχή έδωσε σκορ και μετά μοίρασε απλόχερα ασίστ στους συμπαίκτες του. Συνολικά μέτρησε 10 πόντους με 2/2 δίποντα και 2/4 τρίποντα, ενώ έδωσε και δύο ασίστ σε 8:24 στο γήπεδο.

Η παραγωγή του Γουόκαπ

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε το 1ο δεκάλεπτο με σκορ 20-20 και ο Γουόκαπ είχε συμμετοχή στους 15 από τους 20 πόντους. Μάλιστα από τα χέρια του προήλθαν οι πρώτοι 15 πόντοι της Εθνικής. Πέρα από τους 10 δικούς του, τροφοδότησε τον Γιώργο Παπαγιάννη για ένα δίποντο και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη (ο οποίος είχε 8 πόντους στο ίδιο διάστημα) για ένα τρίποντο.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα