Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Gazzetta: «Τους είχαμε, όμως άλλαξε η ροή και έβαλαν όλα τα σουτ»

Αντώνης Καλκαβούρας
Θανάσης

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδειξε την απογοήτευση του μετά το τέλος του ματς τη Λιθουανία και δήλωσε περήφανος για τους συμπαικτες του. Αποστολή στη Μανίλα: Αντώνης Καλκαβούρας.

Η Εθνική μας δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λιθουανία και μετά την ήττα, αποκλείστηκε από την φάση των 8. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στο Gazzetta και στάθηκε στα πολλά σουτ που έβαλαν οι Λιθουανοί, ενώ έδειξε την περηφάνια του για τους συμπαίκτες του.

«Είμαι στεναχωρημένος, με πιάνεις κατευθείαν μετά το ματς. Τους είχαμε. Άλλαξε λίγο η ροή και τα βάλανε όλα τα σουτ. Αυτά τα παιδιά έχουν ταλέντο, πάλεψαν, ήρθα εδώ πέρα να παίξουμε. Τα δώσαμε όλα», ανέφερε στην αρχή.

Για το Προολυμπιακό και για το... πρόσημο της Εθνικής στο Παγκόσμιο, είπε: «Δεν το σκεφτόμουν. Ήθελα να προκριθούμε εδώ πέρα για να μην το σκεφτώ καθόλου. Για να δούμε τι θα γίνει. Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά που παίξαμε στη διοργάνωση. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα