Mundobasket 2023, Αβράμοβιτς: «Παλέψαμε για όσους λείπουν κι αυτούς που θα έρθουν στο μέλλον»

Mundobasket 2023, Αβράμοβιτς: «Παλέψαμε για όσους λείπουν κι αυτούς που θα έρθουν στο μέλλον»

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς.

bet365

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς έβαλε τα κλάματα, ενώ έκανε δηλώσεις, μετά την πρόκριση της Σερβίας στον τελικό του Mundobasket 2023.

Η Σερβία είναι για άλλη μία φορά στον τελικό ενός Mundobasket, επικράτησε απέναντι στον Καναδά (95-86) και εξασφάλισε ένα μετάλλιο, είτε το χρυσό, είτε το ασημένιο.

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς, ο οποίος στον ημιτελικό μέτρησε 10 πόντους,1 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ήταν ανάμεσα στους παίκτες που κλήθηκαν να κάνουν δηλώσεις, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο παίκτης της Παρτίζαν, ενώ μιλούσε, έβαλε τα κλάματα, ενώ αφιέρωσε τη νίκη σε όσους απουσιάζουν, αναφερόμενος κυρίως στον Μπόρισα Σίμανιτς, αλλά και όσους παίκτες θα φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο στο μέλλον.

«Είμαστε η Σερβία»

«Ο Μπόρισα (σ.σ.: Σίμανιτς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, χάνοντας το ένα νεφρό του) μας έστειλε πάλι μήνυμα πριν τον αγώνα και εμείς δώσαμε τα πάντα. Μπορεί ο Καναδάς να έχει All Star, αλλά εμείς είμαστε η Σερβία. Δείξαμε τι σημαίνει να παλεύεις για τη χώρα σου, την οικογένειά σου, τη φανέλα. Παλέψαμε για τα αδέρφια μας και τον Μπόρισα.

Κανείς δεν νιώθει κούραση. Όποια ομάδα κι αν έρθει, είμαστε η Σερβία και θα παλέψουμε. Παλέψαμε για αυτούς που λείπουν, για αυτούς που θα έρθουν στο μέλλον, για όλους», είπε ο Αβράμοβιτς.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα